Corona Protocol

Covid-19 heeft onze samenleving in korte tijd ingrijpend veranderd!

Dit heeft niet alleen zijn weerslag op de manier hoe we met elkaar omgaan, maar ook financieel en organisatorisch heeft de Corona-crisis grote gevolgen. Zeker nu is het creëren van financiële en organisatorische zekerheid van groot belang.

Hoe gaan we in onze branche te werk in een 1,5 meter economie?

Om alles in goede banen te leiden is er een eenvoudig protocol voor onze branche ontwikkeld.
Het protocol verschaft duidelijkheid voor u als klant en voor ons als ondernemers.

Waarom is er een Corona Protocol nodig?

Het is nodig om de algemene regels van het RIVM te vertalen naar de realiteit van een openbare ruimte, een kantoor of een ontvangstruimte.

Dit vereist maatwerk:

Hoe houden we 1,5 meter afstand in een kantoor, in een huiskamer of in een openbare ruimte? Hoe voorkomen wij dat u te dicht bij iemand anders komt te staan of zitten tijdens een gesprek of presentatie? Erfrecht info heeft hier over nagedacht en voor u en onze gezondheid een protocol, dus een werkwijze opgesteld.

Bij Erfrechtinfo staat uw welzijn centraal

Om u en ons zelf te beschermen volgen wij daarom het protocol van het RIVM om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Natuurlijk blijven wij ons inzetten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en vragen daarbij om uw volledige medewerking.

Voorkomen is beter dan genezen

Last van hoesten, koorts of neusverkoudheid?
Dit zijn herkenbare symptomen van het Coronavirus. De kans is aanwezig dat u besmet bent en dus ook anderen kúnt besmetten.

Als wij slechts de minste verdenking hebben dan we ziek zijn … dan BELLEN WIJ ONZE AFSPRAAK AF!
Als u slechts de minste verdenking heeft dat u ziek bent … BEL DAN UW AFSPRAAK MET ONS AF!

Corona is besmettelijk en kan overgedragen worden door dicht in de buurt van een ander persoon te zijn. Herkent u één van de bovenstaande symptomen bij uzelf of een gezinslid, laat dan de afspraak niet doorgaan. Om ons team en ook andere cliënten te behoeden voor besmetting, verzoeken wij u om alstublieft telefonisch contact met ons op te nemen en te overleggen, hoe we de afspraak kunnen verzetten.

Liever een gesprek ‘op afstand’?

We kunnen u in veel gevallen ook telefonisch goed van dienst zijn. Zeker in het begin om eerst even kennis te maken.
U kunt aangeven wat er speelt, wat uw wensen en behoeften zijn.
Wij kunnen vervolgens aangeven welke informatie u ondertussen kunt verzamelen.
Het daadwerkelijke gesprek aan tafel kunnen we op die manier verkorten en zo kunnen we de kans op besmetting minimaliseren.
Omwille van dit protocol zal het telefoonverkeer naar ons telefoonnummer toenemen.
Het kan zijn dat we langer in gesprek zijn, probeer het in dat geval op een later tijdstip nog eens of spreek onze voicemail in.

Skype Intake

Ook is er de mogelijkheid om via bijvoorbeeld Skype een video-intakegesprek te voeren. Als we daaropvolgend een persoonlijk gesprek bij u thuis of bij ons op locatie plannen, willen we er vooral op letten dat elkanders gezondheid en het uitsluiten van besmettingen gewaarborgd zijn.
Bedankt voor uw begrip en medewerking!

Aanmelden presentaties

Wilt u een presentatie bijwonen?

Dit kan via ons aanmeldformulier.

Contact

Erfrechtinfo
Antwoordnummer 1771
1950 VB  Velsen-Noord

085 - 0 60 10 70

Presentaties

Erfrechtinfo organiseert informatiebijeenkomsten 'in begrijpelijke taal', die u kosteloos kunt bijwonen. Erfrechtinfo: 'Een begrip op 't gebied van Erfrecht'