Erfrecht info is er voor iedereen die IN BEGRIJPELIJKE TAAL hulp, advies en/of begeleiding wenst op juridisch en belastingtechnisch gebied en in het bijzonder op het gebied van ERFRECHT... Wij zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar op 085 - 0 60 10 70 voor vragen en voor het reserveren van stoelen op één van onze altijd kosteloos bij te wonen PRESENTATIES... U kunt ons ook mailen op info@erfrechtinfo.com

Digitaal Testament

Wat gebeurt er met uw digitale abonnementen, sociale media profielen en lidmaatschappen na uw overlijden?
Ze blijven bestaan totdat ze worden verwijderd!
In uw digitaal testament bepaalt u WAT er mee gebeurt en WIE na uw overlijden deze opzeggingen mag gaan regelen.

Hoe maakt u een digitaal testament?
Er zijn meerdere manieren om dit te kunnen regelen: op papier of digitaal
Het begint met het noteren van al uw bankrekeningen, lidmaatschappen, krant- en tijdschriftabonnementen, sociale media profielen met de bijbehorende wachtwoorden enzovoort.
En nu mag ú gaan bepalen wie bij al deze informatie mag/kan komen na uw overlijden....

Denk na over uw digitale erfenis
Dierbaren kunnen na een overlijden tegen praktische problemen aanlopen. Onder andere het opzeggen van abonnementen kan veel voeten in de aarde hebben, dit heeft zelfs al tot vele rechtszaken geleid. Voorkomen is beter dan genezen.

Waaruit bestaat uw digitale erfenis?
Breng uw digitale erfenis in kaart.

Wie mag uw digitale erfenis afwikkelen?
Benoem iemand die uw digitale erfenis (mag) afwikkelen.

aanvraag Digitaal Testament
Uw bericht is verstuurd. Bedankt voor uw vraag, opmerking of verzoek voor een afspraak. Wij staan u graag te woord en nemen binnen 24 uur contact met u op en/of beantwoorden uw vraag.
Er ging iets mis bij het invullen of verwerken van uw gegevens. Helaas is uw verzoek niet verzonden. Controleer a.u.b. op fouten en probeer opnieuw. Vul alle velden nogmaals in en check of uw emailadres goed geschreven is. Dank voor uw medewerking.
+31 85 0 60 10 70
error: Onze teksten zijn beschermd tegen kopiëren!