Erfrecht info is er voor iedereen die IN BEGRIJPELIJKE TAAL hulp, advies en/of begeleiding wenst op juridisch en belastingtechnisch gebied en in het bijzonder op het gebied van ERFRECHT... Wij zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar op 085 - 0 60 10 70 voor vragen en voor het reserveren van stoelen op één van onze altijd kosteloos bij te wonen PRESENTATIES... U kunt ons ook mailen op info@erfrechtinfo.com

Hulp bij financiële zaken en uw administratie

Het kan zijn dat u op een dag GEEN ZIN meer heeft in bepaalde financiële en/of administratieve taken of dat u het simpelweg NIET MEER KUNT: nu handelen bespaart een hoop zorgen en ellende later!

Hulp om financieel/administratieve handelingen zelf te kunnen (blijven) doen of het over te dragen
Denk hierbij aan uw administratie, de jaarlijkse belastingaangifte, het kluisje bij de bank of weer een nieuwe hypotheekrente kiezen. Er moet geld gepind worden maar u weet niet bij de pinautomaat te komen? Kinderen wonen ver weg, hebben het te druk of u wilt ze er niet mee belasten. U wenst inzicht in uw uitgaven; welke abonnementen zijn er eigenlijk en wilt u ze nog wel allemaal? Wanneer komt de glazenwasser of de tuinman; wat kan er misschien geschrapt worden? Bent u goed of misschien zelfs wel dubbel verzekerd? Wat kunt en/of wilt u (nog) zelf doen en wat wilt u het liefst overdragen?

Geen computer?
Misschien heeft u (nog) geen computer of bent er nog niet zo handig mee?

Het gaat u in het dagelijks leven allemaal te snel? 
Het gaat u misschien allemaal te snel, het zou allemaal een stukje langzamer mogen wat u betreft, met wat meer geduld: DAT KAN!

Of u nu alleenstaand bent of samen met uw partner, jong of oud:
Geef in een vrijblijvend gesprek alstublieft eerlijk aan wat precies uw wensen en behoeften zijn.
Erfrecht info biedt echt maatwerk, waarbij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat!

WilsONbekwaam?
Is iemand inmiddels wilsONbekwaam geworden?
Dan dient alles via de kantonrechter geregeld te worden met alle gevolgen van dien...
De partner en/of de kinderen (of de broer of zus) van de wilsonbekwame persoon dient dan naar de rechter te stappen om voor uitgaves of de verkoop van de woning eerst toestemming te vragen. Enorm lange wachttijden om een afspraak te krijgen; jaarlijks terug naar de rechter om 'rekening en verantwoording' af te leggen; bedragen groter of gelijk aan € 1.500 die u wenst uit te geven, dienen bij de rechter eerst keurig te worden aangevraagd...

Dit alles kunt u gelukkig voorkómen maar u moet dan wel nu handelen en met nu bedoelen wij: nu u nog wilsBEkwaam bent

Hulp en/of wat meer informatie gewenst?
Neem dan contact op voor een geheel vrijblijvend en kosteloos gesprek.

Neem nu contact met ons op +31 85 0 60 10 70
error: Onze teksten zijn beschermd tegen kopiëren!