Erfrecht info is er voor iedereen die IN BEGRIJPELIJKE TAAL hulp, advies en/of begeleiding wenst op juridisch en belastingtechnisch gebied en in het bijzonder op het gebied van ERFRECHT... Wij zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar op 085 - 0 60 10 70 voor vragen en voor het reserveren van stoelen op één van onze altijd kosteloos bij te wonen PRESENTATIES... U kunt ons ook mailen op info@erfrechtinfo.com

Nieuwsbri​ef

Met enige regelmaat verschijnen er interessante nieuwsartikelen in kranten, vakbladen en magazines over het onderwerp Erfrecht. Hierbij is Erfrecht info ook wekelijks te horen op Radio Beverwijk en zijn mr. Neill Buijze en Ellen Joan Padt regelmatig te gast in andere Radio en/of Online Media programma's. Kijk op onze archief pagina's naar de laatste artikelen en/of uitzendingen. We publiceren de belangrijkste zaken in combinatie met tips en interessante achtergrondinformatie in onze 'Erfrecht info Nieuwsbrief'.

Deel de Erfrecht info Nieuwsbrief met uw familie, vrienden en kennissen
Wij proberen onze nieuwsbrief actueel, informatief en afwisselend te houden.
Stuur de nieuwsbrief gerust door! 

Heeft u misschien een interessant onderwerp voor ons? 
Als u een interessant nieuwsbericht tegenkomt of misschien zelf wel iets meemaakt, dan horen/lezen wij dit graag.
Wellicht kunnen wij uw goede of minder goede ervaring (wel of niet anoniem) met onze lezers delen, om te informeren, te attenderen of te waarschuwen. 

Stuur ons een link per Email
Stuur een link van uw (nieuws)bericht met uw aantekeningen alstublieft naar: info@erfrechtinfo.com

Privacy
Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig om met uw gegevens. Wij zullen deze nimmer delen met externe partijen.
U kunt op elk gewenst moment uw nieuwsbrief inschrijving beëindigen via de uitschrijflink, die onder elke nieuwsbrief staat. 

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

#FormSendSuccess
#FormSendError

In onze Nieuwsbrief leest u nieuws, tips en interessante achtergrondinformatie over erfrecht en hieraan gerelateerde onderwerpen 

+31 85 0 60 10 70
error: Onze teksten zijn beschermd tegen kopiëren!