Erfrecht info is er voor iedereen die IN BEGRIJPELIJKE TAAL hulp, advies en/of begeleiding wenst op juridisch en belastingtechnisch gebied en in het bijzonder op het gebied van ERFRECHT... Wij zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar op 085 - 0 60 10 70 voor vragen en voor het reserveren van stoelen op één van onze altijd kosteloos bij te wonen PRESENTATIES... U kunt ons ook mailen op info@erfrechtinfo.com

Testament
In een testament bepaalt u wie er na uw overlijden wàt krijgt en hoe uw nalatenschap afgehandeld wordt. 
Een testament samenstellen is echt maatwerk want ieders situatie is immers anders.

lees verder

Levenstestament
In een levenstestament bepaalt u wie er namens u beslissingen mag nemen als u dat op een dag zelf niet meer kunt. Niet alleen beslissingen op juridisch of financieel gebied maar u kunt ook bepalen wie er medische beslissingen mag nemen. Ook kunnen er wilsverklaringen worden opgenomen en er kan ook belasting worden bespaard.

lees verder

Second Opinion
Twijfelt u aan de inhoud van een notariële of onderhands opgestelde akte? Wenst u een frisse blik op een advies, akte of offerte?

lees verder

Afwikkeling Nalatenschap
Een verklaring van erfrecht dient te worden opgesteld om de nalatenschap, de erfenis, van een overledene te kunnen afwikkelen. Er komt echt meer bij kijken dan u in eerste instantie denkt! 

lees verder

Verklaring van Erfrecht
Als een dierbare is overleden, zal één van de eerste stappen van de afwikkeling, het aanvragen van 'een verklaring van erfrecht' zijn. 

lees verder

Wet Langdurige Zorg
De Wet Langdurige Zorg kan er voor zorgen dat u moet gaan interen op uw spaargeld en dat uw vermogen naar de zorginstelling/overheid gaat in plaats van naar uw kinderen.

lees verder

Schenken op Papier
Het is echt helemaal afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Schenken op papier is ideaal om erfbelasting te besparen maar laat u goed informeren, want er zitten echt wel wat haken en ogen aan. 

lees verder

5x Belasting Besparen
Iedereen wil natuurlijk belasting besparen. Als u spaargeld heeft en/of overwaarde in uw woning, dan kunnen er vaak al duizenden euro’s worden bespaard.

lees verder

Zaken uit handen geven
Het kan zijn dat u op een dag GEEN ZIN meer heeft in bepaalde financiële en/of administratieve taken of dat u het simpelweg NIET MEER KUNT: nu handelen bespaart een hoop zorgen en ellende later!

Bel ons nu
+31 85 0 60 10 70
error: Onze teksten zijn beschermd tegen kopiëren!